Προφίλ

Η BSS Facilities Management G.P. είναι μια εταιρία που ιδρύθηκε από την ένωση τριών εταιριών που έχουν πάνω από 20 έτη παρουσία στον χώρο του επαγγελματικού καθαρισμού αλλά και στην οργάνωση και τη διαχείριση υπηρεσιών (facilities management).

Σκοπός της όλης αυτής προσπάθειας είναι να απολαμβάνει ο εκάστοτε πελάτης μας την ποιότητα σε όλο το εύρος των υπηρεσιών που απαιτούνται από κάθε σύγχρονη εταιρία.

Με γνώμονα τη συνέπεια, την υπευθυνότητα και το σεβασμό στον πελάτη σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, έχουμε ως σκοπό να του παρέχουμε το σύνολο των υπηρεσιών που έχει ανάγκη η επιχείρησή του, στη βέλτιστη ποιότητα με το χαμηλότερο κόστος.

Η ποιότητα των υπηρεσιών μας και η ανταγωνιστικότητα στις τιμές είναι το κύριο μέλημα μας. Στόχος μας είναι να ανανεώνουμε συνεχώς την υλικοτεχνική μας υποδομή με σύγχρονα προϊόντα  και υπηρεσίες, αναζητώντας νέες καινοτόμες λύσεις βασιζόμενοι κάθε φορά στις ανάγκες του πελάτη.

Το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο και φροντίζουμε να βρίσκεται σε συνεχή επιμόρφωση σε νέες τεχνικές και προϊόντα εφαρμογής στις παρεχόμενες υπηρεσίες μας.

Επιδίωξη μας είναι να βρισκόμαστε κοντά σας όποτε και αν μας χρειάζεστε έτοιμοι να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη και να σας προτείνουμε λύσεις σε κάθε σας πρόβλημα. 

Καλέστε μας στο χώρο σας για να μελετήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη και την πιο οικονομική λύση προσαρμοσμένη στα μέτρα σας.