• Καθαρισμός: είναι η μηχανική ή χημική αφαίρεση βρωμιάς και ακαθαρσιών από το ανθρώπινο σώμα, ένα αντικείμενο ή έναν χώρο.

  Κανονικά, το πλύσιμο με σαπούνι ή απορρυπαντικό που ακολουθείται από ξέβγαλμα με νερό είναι επαρκή για την εξουδετέρωση της ορατής βρωμιάς και των αλλεργιογόνων. Το πλύσιμο μειώνει επίσης τον αριθμό των μικροοργανισμών στα χέρια, τις επιφάνειες και τα ρούχα.

 • ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

  Απολύμανση: είναι η στοχευμένη χρήση απολυμαντικού για την αποτροπή της εξάπλωσης της μόλυνσης σε καταστάσεις όπου υπάρχει σοβαρός κίνδυνος μετάδοσης επιβλαβών μικροοργανισμών (π.χ. όταν κάποιος έχει προσβληθεί ή είναι ευάλωτος σε λοιμώξεις).

  Τα προϊόντα αυτά εμποδίζουν την εξάπλωση της μόλυνσης, εξουδετερώνοντας ή σκοτώνοντας τους επιβλαβείς οργανισμούς.

 • ΥΓΙΕΙΝΗ

  Υγιεινή: είναι η πρακτική μέσω της οποίας οι άνθρωποι διατηρούν ή προάγουν την καλή τους υγεία.

  Η τήρηση της προσωπικής τους υγιεινής, αλλά και του περιβάλλοντα χώρου τους, ο καθαρισμός και —όταν χρειάζεται— η απολύμανση επιφανειών, χεριών, μονάδων, περιβάλλοντος χώρου και ειδών προσωπικής χρήσης προκειμένου να σπάσει η αλυσίδα της μόλυνσης, όλα είναι μέτρα που συμβάλλουν στην υγιεινή. Άλλα μέτρα υγιεινής είναι, για παράδειγμα, η διατήρηση κάποιας απόστασης από όσους νοσούν.

 • Προφίλ

  Με παρουσία σχεδόν 20 ετών στην διαχείριση υπηρεσιών, στόχος μας είναι να ανανεώνουμε συνεχώς την υλικοτεχνική μας υποδομή με σύγχρονα προϊόντα και υπηρεσίες, αναζητώντας νέες καινοτόμες λύσεις βασιζόμενοι στις ανάγκες του πελάτη.

  Η εταιρεία BSS Facility Management είναι ο ειδικός για κάθε υπηρεσία καθαρισμού, από τους τακτικούς καθαρισμούς σε επιχειρήσεις, καταστήματα, γραφεία, οικίες,  μέχρι γενικούς καθαρισμούς και καθαρισμούς δαπέδων, μοκετών και υαλοπινάκων. Ταυτόχρονα, σας διασφαλίζει ένα υψηλό επίπεδο υγιεινής προσφέροντας πλήρες φάσμα προληπτικών υπηρεσιών για την εύρυθμη λειτουργία όλων των κτιρίων, από απολυμάνσεις και απεντομώσεις μέχρι υπηρεσίες συντήρησης και τροφοδοσίας.

  Η εταιρεία μας παρέχει υλικά καθαρισμού υψηλής ποιότητας, φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, πάντα με τις απαραίτητες πιστοποιήσειςHACCP.

  Πάνω από όλα όμως, η εταιρεία BSS Facility Management έχει σταθερούς συνεργάτες που σας εξυπηρετούν προσωπικά, κατανοεί την κάθε σας ανάγκη και ανταποκρίνεται άμεσα σε αυτήν.

                                                                                                                                   Επικοινωνήστε στο 210 85 43 296 για τον καλύτερο συνεργάτη που είχατε!

   

  Η εταιρεία BSS Facility Management πιστοποιήθηκε σύμφωνα με τις απαιτήσεις Σχήματος Πιστοποίησης Biosafety-Covid 19 Protection της GCERT